Alegeri fascinante pentru toţi
Din luna noiembrie 2015 cursurile  “Matematică cu drag” pentru clasele I-VIII au loc şi în locaţiile Alma Vision şi Education Point din Bucureşti.

Vă aşteptăm cu drag la cursurile noastre de matematică care vă dezvoltă gândirea logică şi cea laterală!

Read More...

Începând din data de 16 septembrie 2013 vom organiza cursuri “Matematica cu drag” pentru toate clasele I-VIII.

Am finalizat curiculele de lucru pentru fiecare clasă şi vă aşteptăm să vă înscrieţi pentru completarea grupelor.

Să tot fie “Matematica cu drag”!

Read More...

Luni, 12 noiembrie 2012, a început şi cursul “Matematica cu drag” şi pentru clasa a II-a. Toţi copiii au fost entuziaşti! La final au întrebat de ce nu se face matematică de două ori pe săptămână…

În fiecare an vom face o evaluare calitativă a fiecărui cursant, va fi redactat un raport personalizat, în care se va detalia atât nivelul la care a ajuns cât şi efortul depus în timpul anului. Evaluările vor indica şi ariile în care mai trebuie lucrat, dar şi cele în care excelează deja. Va fi un instrument util atât pentru părinţi cât şi pentru copii!

De asemenea, în vara anului 2013 vom organiza pentru copiii din clasele I-IV o tabără ”Matematica şi Aventură” în care vom îmbina pe teren geometria vechilor egipteni şi greci cu măsurarea unui copac la care nu putem ajunge în vârf, măsurarea unui lac pe care nu-l putem traversa şi altele… Locaţia aleasă este staţiunea Cheia, judeţul Prahova, un loc liniştit. Perfect pentru “Matematică şi Aventură”!

Profesorii de matematică iubitori de drumeţii vă vor fascina şi cu matematica aplicată în natură, promit!

Read More...