Yachting pe Lacul Morii Bucureşti– copii cu vârsta între 5-14 ani

Din mai până în noiembrie copiii pot practica yachtingul chiar în Bucureşti, pa lacul Morii!

Înscrierile au loc tot timpul anului pentru clasa Optimist, o barcă pe care au învăţat navigaţia toţi marii campionii ai yachtingului mondial.

Avem baza noastră pe malul lacul Morii şi acolo vă aşteaptă bărcile Optimist gata pregătite. În ultimii ani România a avut rezultate bune la campionatele balcanice de yachting şi ne dorim să îmbunătăţim continuu performanţele!

Şi ce plăcere mai mare decât să petreci o după amiază navigând…pentru mine nu există plăcere mai mare…

Cursul de yachting ţinteşte dezvoltarea abilităţilor sportive, a autocontrolului şi atingerea excelenţei în yachting, lucru perfect realizabil prin antrenamente şi autocontrol.

Trebuie să ştiţi că după 2-3 şedinţe fiecare participant va fi capabil să manevreze singur (da, aţi citit bine-SINGUR) barca denumită Optimist care are ca propulsie doar o velă. Şi ce e cel mai interesant este cât de natural se mişcă singuri pe apă copiii! Fascinant!

Profesorii de yachting care vor lucra cu copiii sunt membri fondatori ai clubului de navigaţie FAPT,  Adrian şi Alexandru Mihăiţă, multipli campioni naţionali la yachting.

Fiecare copil va fi echipat pe tot timpul antrenamentului cu vestă de salvare pentru că în yachting siguranţa sportivului este cel mai important lucru.

Grupele vor avea cel mult 8 copii pentru ca profesorul să poată urmări dezvoltarea fiecărui participant. Ocuparea grupelor se va realiza în ordinea înscrierii şi a achitării taxei iniţiale.

Baza sportivă unde au loc cursurile se află pe malul Lacului Morii din vestul Bucureştiului, iar cursurile de yachting au loc pe pontonul aflat în mijlocul lacului de unde se lansează la apă bărcile Optimist.

La baza sportivă de pe Lacul Morii Bucureşti se ajunge intrând din Str. Virtuţii, sector 6, Bucureşti, iar pentru înscrieri vă rog să-i contactaţi direct pe profesori.

Despre profesori

Adrian Mihăiţă este profesor de sport, absolvent al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. A fost campion naţional în yachting şi a antrenat campioni naţionali şi participanţi la balcaniade -telefon:0728 980379.

Alexandru Mihăiţă este profesor de sport, absolvent al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. Fondator al Clubului Sportiv Fapt, este pasionat de lucrul cu copiii şi iubeşte yachtingul! Care începe aproape întotdeauna cu bărcile micuţe, cu Optimiştii. Aşa a antrenat de-a lungul timpului campioni naţionali la clasa de bărci Optimist (categoria cea mai mică) şi la clase olimpice-telefon:0724 886183.